Tilaa tuotanto

  Kunta.tv – videosivusto ja tuotantoyksikkö

  Kunta.tv on yhdistelmä videosivustoa ja tuotantoyksikköä, jonka toimesta syntyy vuosittain kymmeniä suoria lähetyksiä ja satoja erilaisia videoita, vuonna 2016 lähes 700 kappaletta. Kunta.tv tavoittaa alan toimijat kattavasti. Kehitämme jatkuvasti palvelua, jossa kunta-alalla toimivat voivat löytää merkityksellistä videosisältöä laajasti ja luontevasti kuntaperheen muun mediasisällön kyljestä.

  Haastattelut, videoblogit ja videotuotannot
  Teemme tilauksesta videoita kunta-alan toimijoille ja sidosryhmille. Toteutamme videoblogit, videotervehdykset, haastattelut ja muut videotuotannot, kuten tapahtumakoosteet asiakkaan toiveen mukaan. Palveluun kuuluu ideointi, suunnittelu, kuvaus ja leikkaus sekä julkaisu sopimuksen mukaan. Kunta.tv:n käytössä on Kuntalehden toimittajat.

   

  Suora lähetys ja tallenne
  Kunta.tv lähettää vuosittain suorana kymmeniä seminaareja, koulutus- ja tiedotustilaisuuksia.
  Palvelumme sisältää videoiden suunnittelun, toteutuksen sekä valmiin ohjelman julkaisun. Suoraan lähetykseen voidaan liittää myös PowerPoint-esitykset. Videoista saa helposti suoralinkin, jota voi jakaa esim. sosiaalisessa mediassa tai iframe-upotuksina muilla sivustoilla.

  Teemme yhden kameran suoria lähetyksiä ja tallenteita pääkaupunkiseudulla tai sopimuksen mukaan muualla Suomessa. Teemme myös kolmen kameran monikameratuotantoja, tallenteita ja suoria lähetyksiä Kuntatalon luentosalista.

   

  Kuntatalon luentosalin lähetystekniikka

   

  Kuntatalon luentosali ja muiden tilojen varaus Kuntatalon kokouspalvelulta > www.kuntatalo.fi.
  KL-Kustannus Oy:n tuotteiden mediakortit >

  Kunta.tv:n yhteystiedot >

   

  Näin tilaat suoran lähetyksen tai muun videotuotannon Kunta.tv:ltä

  1. Ota yhteyttä Kunta.tv:seen: >>  Sonja Eloranta, mediatuottaja (sonja.eloranta@kuntalehti.fi / 0503013654)

   • Varmista että tilauksen päivämäärä ja ajankohta sopii meille
   • Kerro tilaaja, tila ja tilaisuuden nimi.
  2. Täytä tämän sivun alareunassa oleva tilauslomake kun olet saanut vahvistuksen tilauksen toteutumisesta
  3. Saat linkin suoraan lähetyksen sivulle ja lisätietoja lähetyksestä tai muusta tilauksesta noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta
  4. Suorissa lähetyksissä ilmoita lähetyksen linkki ja mahdollinen testiaika katsojille
  5. Tilaisuuden jälkeen mahdolliset tallenteet toimitetaan viikon sisällä, puheenvuoroittain leikattuna ja sovitulla tavalla.
  6. Kerro kohderyhmälle tallenteiden valmistuneen (videoihin saa myös yksilölliset linkit, joita voi jakaa mikäli tallenne on julkinen).
  7. Tallenteet säilyvät Kunta.tv:llä vuoden ellei muuta sovita

   


  Tilaus- ja laskutuslomake

  • KuntaTV logo
  • :
  • :
   Onko kyseessä suora lähetys, tallenne vai muu videotuotanto?
   Saako olla avoin kaikille vai salasanan takainen?
  • Laskutustiedot

   Tallenteen ja suoran lähetyksen voi perua maksutta viimeistään kaksi viikkoa ennen kuvauspäivää. Tämän jälkeen peruutuksesta laskutetaan 25% hinnasta. Muissa videoinneissa veloitamme peruutustilanteessa toteutuneet työtunnit, 80€/h +alv. Pidätämme oikeudet muutoksiin.