Laadukkaat podcast-äänitykset studioltamme

Tuotamme laadukkaat podcast-palvelut asiakkaan toiveen mukaisesti. Käytössä on oma podcast-studio, jonne voidaan yhdistää myös etäpuhujia. Autamme valmiin tuotannon julkaisussa ja tuemme muissa teknisissä ratkaisuissa tarpeen mukaan. Vinkkaamme mielellämme myös sisällöntuotannon parhaista käytännöistä.

Ajankohtainen sisältö kiinnostaa aina, mutta ajanpuutteen vuoksi kaikki sisältö ei saavuta yleisöä. Podcasteja kuunnellaan itselleen sopivina ajankohtina usein muun toiminnan ohessa esimerkiksi kävelylenkeillä, tai niiden seurassa halutaan hellittää hetkeksi. Podcastilla on mahdollista saada kuulijan huomio kiinnittymään haluttuun viestiin hälinänkin keskellä.

Tarjoamme vaivattoman mallin oman podcastin luomiseen. Podcast-tuotannon hinta alkaen 430 eur + alv. 24 %

Kuntalehden podcast

Kuntalehden podcast ottaa käsittelyyn ajankohtaiset aiheet joka kuukausi. Luvassa kiinnostavia vieraita ja vilkasta keskustelua. Podcastin toimittaa Kuntalehti ja Kunta.tv vastaa sen teknisestä toteutuksesta.

Podcast on kuunneltavissa SoundCloudin, iTunesin sekä Spotifyn kautta.

Mitä asiakkaat meistä sanovat?

”Loistava kokonaisuus, jossa niin asiakaspalvelu, yhteistyö kuin tekniikkakin toimi moitteettomasti. Saimme erinomaiset ohjeet omaan valmistautumiseemme, ja tapahtumapäivän aikana Kunta.tv:n porukka hoiti puhujien ohjauksen ja studiotyöskentelyn erittäin ammattimaisesti. Seuraavat tapahtumatoteutukset Kunta.tv:n kanssa on jo varattu!”
Satu Ahola, markkinointiviestinnän asiantuntija, Hansel
”Webinaarituotannoista sopiminen on sujunut Kunta.tv:n kanssa joustavasti ja he ovat antaneet hyödyllisiä vinkkejä mitä käytännönasioita on hyvä ottaa huomioon onnistuneen webinaarin järjestämiseksi.”
Essi Ratia, Kuntaliitto
”Olemme toteuttaneet kaksi verkkoseminaaria yhteistyössä Kunta.tv:n kanssa. Molemmilla kerroilla yhteistyö ja tekninen toteutus ovat sujuneet hyvin ja ongelmitta. Kunta.tv:n henkilökunnan kanssa on helppoa tehdä yhteistyötä.”
Suomen Yrittäjät

Elina Hakala

Tuotantoassistentti
050 471 5671
elina.hakala@kuntalehti.fi

Lue lisää palveluistamme

Striimaukset ja webinaarit helposti tasokkaista studioista

Videotuotanto tehostaa viestisi vaikuttavasti

Drone-kuvauksilla uusia näkökulmia videoihin ja valokuviin