Videotuotanto tehostaa viestisi vaikuttavasti


Vahvista sanomaasi videolla, joka tavoittaa parhaat yleisöt verkossa. Liikkuva kuva kiinnittää yleisön huomion ja hyvin tehty video herättää katsojassa tunteita. Tarjoamme ammattimaista videotuotantoa sanoman terävöittämiseksi ja sen lähelle viemiseksi.

Video voi olla organisaation tai palvelun esittely, asiantuntijahaastattelu tai vaikkapa etukäteen tallennettu insertti verkkolähetykseen. Meillä on myös pitkä kokemus koulutusvideoiden tuottamisesta. Tuotanto suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Videotuotannosta vastaa ammattitaitoinen ja kokenut ohjaaja.

Videokuvaukset toteutetaan joko omassa studiossamme Helsingin Kalliossa tai asiakkaan toiveen mukaan pääkaupunkiseudulla. Viihtyisästä ja teknisesti hyvin varustellusta studiosta löytyy Green Screen -tekniikka, optimoitu valaistus ja prompteri puhujien tueksi. Green Screenin avulla kuvattava kohde voidaan liittää toiseen videoon tai erilaisiin taustakuviin.

Tyypillisesti videotuotanto sisältää suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa, muutaman tunnin videokuvaukset, editoinnin ja tekstityksen. Editointivaiheessa videoon on mahdollista lisätä asiakkaan visuaalinen ilme. Valmiiden videoiden hinta vaihtelee kuvausten pituuden ja haluttujen palvelujen mukaan.

Videotuotannon hinta alkaen 700 eur + alv. 24 %

Mitä asiakkaat meistä sanovat?

”Loistava kokonaisuus, jossa niin asiakaspalvelu, yhteistyö kuin tekniikkakin toimi moitteettomasti. Saimme erinomaiset ohjeet omaan valmistautumiseemme, ja tapahtumapäivän aikana Kunta.tv:n porukka hoiti puhujien ohjauksen ja studiotyöskentelyn erittäin ammattimaisesti. Seuraavat tapahtumatoteutukset Kunta.tv:n kanssa on jo varattu!”
Satu Ahola, markkinointiviestinnän asiantuntija, Hansel
”Webinaarituotannoista sopiminen on sujunut Kunta.tv:n kanssa joustavasti ja he ovat antaneet hyödyllisiä vinkkejä mitä käytännönasioita on hyvä ottaa huomioon onnistuneen webinaarin järjestämiseksi.”
Essi Ratia, Kuntaliitto
”Olemme toteuttaneet kaksi verkkoseminaaria yhteistyössä Kunta.tv:n kanssa. Molemmilla kerroilla yhteistyö ja tekninen toteutus ovat sujuneet hyvin ja ongelmitta. Kunta.tv:n henkilökunnan kanssa on helppoa tehdä yhteistyötä.”
Suomen Yrittäjät

Elina Hakala

Tuotantoassistentti
050 471 5671
elina.hakala@kuntalehti.fi

Lue lisää palveluistamme

Striimaukset ja webinaarit helposti tasokkaista studioista

Laadukkaat podcast-äänitykset studioltamme

Drone-kuvauksilla uusia näkökulmia videoihin ja valokuviin