Striimaukset ja webinaarit helposti tasokkaista studioista

Webinaarin tai muun suoran lähetyksen järjestäminen onnistuu vaivattomasti viihtyisässä ja teknisesti hyvin varustelluissa studioissamme, josta löytyy Green Screen -tekniikka ja optimoitu valaistus. Studioita on kaksi erilaisiin tarpeisiin. Suuremmassa studiossa on mahdollista striimata useamman henkilön sohvakeskusteluja tai paneeleja, myös etäpuhujien kera.

Pienempi studiomme soveltuu paremmin yhden-kahden henkilön puheenvuoroihin esimerkiksi webinaareihin tai koulutuksiin. Kaikissa striimauksissa ja webinaareissa on chat-mahdollisuus esimerkiksi äänestyksiä ja yleisökysymyksiä varten. Suoriin lähetyksiin voidaan liittää mukaan esitysdiat tai etukäteen kuvattuja inserttejä.

Saavutettavuuden varmistamiseksi lähetyksen osaksi voidaan lisätä tekstitulkkaus ja viittomakielen tulkkaus kolmannen osapuolen tuottamana. Tallenteisiin on mahdollista saada myös tekstitys meidän kauttamme.

Striimaukset ja webinaarit suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Tilaaminen on helppoa ja toteutus tapahtuu avaimet käteen -periaatteella. Tuotannosta vastaa ammattitaitoinen ja kokenut ohjaaja tai videotuottaja.

Studio linjat sijaitsee Helsingin Kalliossa tyylikkäässä Kuntatalon kokouskeskuksessa. Kuvauksien yhteyteen on mahdollista tilata maistuvat tarjoilut Dylan Linjojen monipuolisesta valikoimasta.

Suorien lähetyksien ja webinaarien hinta vaihtelee lähetyksen pituuden ja haluttujen palvelujen mukaan.

Puolen päivän striimauksen hinta studiolta alkaen 1785 eur + alv. 24 %.


Varaa ilmainen tutustumiskäynti:


Mitä asiakkaat meistä sanovat?

”Loistava kokonaisuus, jossa niin asiakaspalvelu, yhteistyö kuin tekniikkakin toimi moitteettomasti. Saimme erinomaiset ohjeet omaan valmistautumiseemme, ja tapahtumapäivän aikana Kunta.tv:n porukka hoiti puhujien ohjauksen ja studiotyöskentelyn erittäin ammattimaisesti. Seuraavat tapahtumatoteutukset Kunta.tv:n kanssa on jo varattu!”
Satu Ahola, markkinointiviestinnän asiantuntija, Hansel
”Webinaarituotannoista sopiminen on sujunut Kunta.tv:n kanssa joustavasti ja he ovat antaneet hyödyllisiä vinkkejä mitä käytännönasioita on hyvä ottaa huomioon onnistuneen webinaarin järjestämiseksi.”
Essi Ratia, Kuntaliitto
”Olemme toteuttaneet kaksi verkkoseminaaria yhteistyössä Kunta.tv:n kanssa. Molemmilla kerroilla yhteistyö ja tekninen toteutus ovat sujuneet hyvin ja ongelmitta. Kunta.tv:n henkilökunnan kanssa on helppoa tehdä yhteistyötä.”
Suomen Yrittäjät

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä:

Elina Hakala

Tuotantoassistentti
050 471 5671
elina.hakala@kuntalehti.fi

Lue lisää palveluistamme

Videotuotanto tehostaa viestisi vaikuttavasti

Laadukkaat podcast-äänitykset studioltamme

Drone-kuvauksilla uusia näkökulmia videoihin ja valokuviin