Ilmakuvauksilla uusia näkökulmia videoihin ja valokuviin

Ilmakuvauksella saadaan mihin tahansa videoon lisää näyttävyyttä ja huomioarvoa sekä uusia näkökulmia haluttuun viestiin. Kattojen yllä liikkuva drone-kamera tallentaa maiseman, arkkitehtuurin ja vuodenaikojen vaihtelun aivan eri tavalla kuin perinteisempi kuvakulma. Dronella voidaan kuvata videoita ja videomateriaalista voidaan irrottaa näyttäviä valokuvia.

Ilmasta käsin kuvattu video antaa esimerkiksi hienon lisämausteen webinaareihin tai tapahtumastriimien alkuun. Se tarjoaa tunnelmallisen virittäytymishetken ennen varsinaista lähetystä, jolloin etäkatselijoille tulee tunne siitä, että he olisivat paikan päällä. Ilmakuvaus soveltuu hyvin myös rakennusten esittelyyn ulkopuolelta.

Meillä on monipuolinen kokemus ilmakuvausten tuotannoista. Kuvaamme pääkaupunkiseudulla avoimissa ulkotiloissa.

Ilmakuvauksen hinta Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla alkaen 300 eur + alv. 24 % / tunti.

Mitä asiakkaat meistä sanovat?

”Loistava kokonaisuus, jossa niin asiakaspalvelu, yhteistyö kuin tekniikkakin toimi moitteettomasti. Saimme erinomaiset ohjeet omaan valmistautumiseemme, ja tapahtumapäivän aikana Kunta.tv:n porukka hoiti puhujien ohjauksen ja studiotyöskentelyn erittäin ammattimaisesti. Seuraavat tapahtumatoteutukset Kunta.tv:n kanssa on jo varattu!”
Satu Ahola, markkinointiviestinnän asiantuntija, Hansel
”Webinaarituotannoista sopiminen on sujunut Kunta.tv:n kanssa joustavasti ja he ovat antaneet hyödyllisiä vinkkejä mitä käytännönasioita on hyvä ottaa huomioon onnistuneen webinaarin järjestämiseksi.”
Essi Ratia, Kuntaliitto
”Olemme toteuttaneet kaksi verkkoseminaaria yhteistyössä Kunta.tv:n kanssa. Molemmilla kerroilla yhteistyö ja tekninen toteutus ovat sujuneet hyvin ja ongelmitta. Kunta.tv:n henkilökunnan kanssa on helppoa tehdä yhteistyötä.”
Suomen Yrittäjät

Janne Aulavuori

mediatuottaja
050 479 7341
janne.aulavuori@kuntalehti.fi

Elina Hakala

tuotantoassistentti
050 471 5671
elina.hakala@kuntalehti.fi

Lue lisää palveluistamme

Striimaukset ja webinaarit helposti tasokkaista studioista

Videotuotanto tehostaa viestisi vaikuttavasti

Laadukkaat podcast-äänitykset studioltamme