Uusimmat tallenteet aiheesta: Kehittyvä ja innovatiivinen kuntatyö. Työntekijät muutostoimijoina, case Tampereen kaupunkiympäristön palvelualue 7.6.2021

Miten ajankohtaiset, monia kuntaorganisaatioita koskevat murrokset vaikuttavat työntekijöihin ja heidän toimijuuteensa? Millaisista näkökulmista työntekijät lähestyvät muutosta ja miksi? Millaisia toimijatyyppejä muutostilanteessa voidaan tunnistaa? Tutkijatohtori Tiina Tuominen Tampereen yliopistolta on kolmivuotisessa tutkimuksessa tutkinut Tampereen Kaupunkiympäristön palvelualueella työntekijöitä muutostoimijoina, muutostoimijuuden kehittymistä ja sitä selittäviä tekijöitä.

Webinaarissa avataan työn murroksen tuloksia kehittyvän ja innovatiivisen kuntatyön näkökulmista sekä tarkastellaan Tampereen Kaupunkiympäristön palvelualueella tehtyä tutkimusta ja sen tuloksia. Mukana keskustelemassa ovat tutkijatohtori Tiina Tuominen Tampereen yliopistosta, johtava työelämän kehittämisen asiantuntija Niilo Hakonen KT Kuntatyönantajista, Tampereen kaupungilta kehityspäällikkö Matias Ansaharju ja kaavoitusarkkitehti Hanna Ohtola. Tilaisuuden juontaa ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanu.