Uusimmat tallenteet aiheesta: Kävely ja pyöräily nosteessa -webinaarisarja

 

Kävely ja pyöräily nosteessa -webinaarisarja

 

Tänä syksynä kestävät liikkumismuodot ovat fokuksessa!

Polkaise tuleva syksy reippaasti käyntiin ja tule kuulolle, kun kestävän liikkumisen laaja rintama astuu esiin. Haluamme aktivoida kävelyä ja pyöräilyä kunnissa halki Suomen. Luvassa on paljon hyödyllistä, hauskaa ja konkreettista asiaa: tietoa kestävästä liikkumisesta ja syksyn monista kävelyä ja pyöräilyä edistävistä kisoista ja kampanjoista. Lisäksi matalan kynnyksen esimerkkejä kuntalaisia puhuttelevista tapahtumista ja toteutuksista sekä tietoa kävelyn ja pyöräliikenteen laadukkaista infrahankkeista.

 

 

Kävely ja pyöräily nosteessa -lähetyskalenteri

 

to 6.8.  Osa 1: Kestävä liikkuminen /  Katso tallenne >

to 13.8. Osa 2: Kävelyn voima / Katso tallenne >

pe 21.8. Osa 3: Pyöräilyllä menee lujaa / Katso tallenne >

ma 24.8. Osa 4: Laadukas infra - ja hyvin kulkee / Katso tallenne >

 

 

 

 

Mukana ohjelmassa myös liikenne-ja viestintäministeri Timo Harakan videohaastattelu kävelyn ja pyöräilyn edistämisestä ja sen tärkeydestä Suomessa. Päätteeksi Traficomin kestävä ja puhdas ympäristö -verkoston johtaja Jarno Ilme kiteyttää Traficomin roolin kävelyn ja pyöräilyn edistämisessä.

Lisäksi mukana syksyn lukuisten kävely & pyöräilyaktiviteettien esittely! Juontajina erityisasiantuntija Virpi Ansio ja johtava asiantuntija Anni Hytti Liikenne- ja viestintävirasto Traficomista.

 

 

 

Mukana sarjan ideoinnissa ja tuotannossa:

 

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, Motiva, Pyöräilykuntien verkosto, Pyöräliitto, HSL, Helsingin kaupunki, Liikenneturva, LIKES, Liikkuva aikuinen -ohjelma, Fiksusti kouluun, Fiksusti töihin, Väylävirasto, Liikenne- ja viestintäministeriö

 

Suomi ponnistelee kohti ilmastotavoitetta eli hiilineutraalia elämää vuonna 2035. Kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelmassa on asetettu tavoitteeksi saavuttaa 30 %:n kasvu kävely- ja pyöräilymatkoissa vuoteen 2030 mennessä. Yhteinen missiomme - kestävällä liikkumisella kohti puhtaampaa elinympäristöä.