Kerro tärkein videolla

Kunta.tv on yhdistelmä videosivustoa ja tuotantoyksikköä, jonka toimesta syntyy vuosittain useita kymmeniä suoria lähetyksiä ja satoja videoita. Kunta.tv tavoittaa alan toimijat kattavasti ja palvelusta löytyy kiinnostavaa videosisältöä laajasti kuntaperheen muun mediasisällön kyljestä. Kunta.tv:n sisältöjä voi myös upottaa mille tahansa verkkosivuille ja jakaa sosiaalisessa mediassa.

Video on luonteva ja suosittu esitystapa. Moni arkailee kuitenkin videotuotannon tilaamista: mitä tarkoittikaan stream, miten suora lähetys tilataan, mikä on mp4? Ei hätää, Kunta.tv:n ammattilaiset kertovat mielellään parhaimmat tavat välittää tärkein viestisi videon kautta. Tässä ensihätään vastaus pariin kysymykseen.

Miksi video?

Video on tätä päivää ja tehokas viestintämuoto. Olethan huomannut videoiden määrän kasvaneen vaikkapa sosiaalisessa mediassa? Liikkuva kuva kiinnittää katseen ja hyvin tehty video herättää tunteita. Jos sinulla on tärkeä sanoma, voit vahvistaa sitä videolla.

Suora lähetys puolestaan mahdollistaa esimerkiksi osallistumisen seminaareihin ja tapahtumiin mistä tahansa. Kunta-alan kohderyhmä kattaa koko Suomen, mutta jokaiseen tilaisuuteen ei voi osallistua paikan päällä, joten etäosallistuminen säästää aikaa ja vaivaa. Suoriin lähetyksiin voi liittää viestiseinän, jolloin myös dialogi on helppoa mistä tahansa.

Kuka videoita sitten katsoisi?

Kohderyhmäsi. Kunta.tv tuottaa videot ja julkaisee ne, sinun tehtäväsi on markkinoida ja jakaa linkkejä ja videoita sosiaalisessa mediassa, uutiskirjeessä tai vaikka näyttämällä videoitasi seminaareissa.

Miten tilaan?

Pohdi mitä haluat kertoa ja miten, toimimme tässä myös tarvittaessa apuna. Lähetä meille tarjouspyyntö ja varmista että kuvauspäivä sopii kalenteriimme. Kun olet päätöksen tehnyt, tilaa tuotanto osoitteesta https://www.kunta.tv/tilaa-tuotanto/.

 

Meneekö videoon koko vuoden markkinointibudjetti?

Tuskin. Kunta.tv hinnoittelee työn tuntipohjaisesti ja on alan yleiseen hintatasoon nähden edullinen. Meidän kauttamme voi tilata videopalveluja kertaluontoisesti tai sopimuksen mukaan. Kannattaa pyytää tarjous!

 

Minne videot päätyvät?

Missä sinä haluat videon julkaista? Kunta.tv on verkossa toimiva alusta, jonne voi sijoittaa videoita. Videot voi julkaista joko salasanan taakse tai julkisena, kaikille avoimena sisältönä. Julkiset videot näkyvät etusivulla, eri aihekategorioissa ja voit upottaa niitä haluamillesi verkkosivuille sekä jakaa Facebookissa tai Twitterissä. Pyydettäessä saat myös videon tiedostomuodossa itsellesi. Ja mikäli haluat tilata meiltä vain tuotannon, sekin onnistuu.

 

Ole siis meihin yhteydessä, ei niitä termejä yksin tarvitse pohtia!