Jaa video

”Virheitä tulee lähes joka päivä”

– Virheitä tulee lähes joka päivä. Karkeasti laskettuna puolet päätöksistä ovat oikeita ja puolet vääriä, mutta sekin on väärä päätös, jos ei tee mitään, sanoo Juuan kunnanjohtaja Markus Hirvonen. Petäjäveden kunnanjohtaja Eero Vainio puhuu jatkuvasta oppimisprosessista. – Olisi naurettavaa ajatella, että olisi valmis tässä vaiheessa, puolitoista vuotta kunnanjohtajana ollut Vainio sanoo. (Lue lisää Kuntalehdestä 3/2018)

Kommentit

  1. Virheitä tulee lähes joka päivä. Karkeasti laskettuna puolet päätöksistä ovat oikeita ja puolet vääriä, mutta sekin on väärä päätös, jos ei tee mitään, sanoo…
    Eettisesti kestämätön tilanne. Kertoo joko osaamisen puutteesta tai välinpitämättömyydestä. Kunnan johtaminen ei ole sattumanvaraista hakuammuntaa tai muutoinkaan “vähän sinne päin”. Jos itsekin tietää, että puolet päätöksistä on vääriä, se on vakavan pohtimisen paikka. Jos osumatarkkuus on 50 %, edessä on varsin pian uskottavuuden kaaos. Kun uskottavuus menee, seuraavaksi on vaarassa mennä virkakin. Näitä esimerkkejä kuntakentässä on ollut valitettavasti lisääntyvissä määrin.

Kirjoita oma kommenttisi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Uusimmat
Kuntamarkkinat
Yhteistyökumppaneiden videoita
Sote
Päätöksenteko
Talous
Tekniikka
Sivistys
Lakiasiat