Käyttöohjeet

  USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET & KÄYTTÖOHJEET

   1. Miten ostan ja maksan videon tai tallenteen?

    Valitse haluamasi video tai tallenne ja lisää se ostoskoriin. Paina kohdasta ”Siirry kassalle”. Tarkista tilausesi ja vahvista se painamalla kohdasta: ”Lähetä tilaus

    Saat videon heti käyttöösi. Linkki ilmestyy näytöllesi välittömästi. Näet hankkimasi videot myös ”Oma sivuni” -sivulta kohdasta ”Tilaukset”.

    Kun olet ostanut videon, tieto ostoksesta lähtee videon ta tuotteen myyjälle, joka lähettää sinulle laskun.

    Verkkokaupassa ei tällä hetkellä ole luottokorttimaksun mahdollisuutta.

   2. Mikä on Kunta.tv:n Verkkokauppa?

    Kunta.tv:n Verkkokaupassa Kunta.tv:n kumppanit myyvät digitaalisia tuotteita, kuten verkkokoulutuksia.

    Kunta.tv:n Verkkokauppa on suunnattu erityisesti kunta-alan ja julkisen alan ammattilaisille. Videon tai muun digitaalisen tuotteen voi ostaa kuka tahansa tuotteesta kiinnostunut yli 18-vuotias henkilö.

   3. Miten kauan videoita voi katsoa?

    Usempia videoita voi katsoa 30 vuorokautta ostohetkestä alkaen. Ne on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön eikä niitä saa kopioida. Henkilökohtaisia tunnuksia ei saa jakaa. Ryhmätilaukset voi neuvotella erikseen asiakaspalvelun kanssa.

   4. Voinko ladata videon itselleni?

    Videota ei voi ladata itselleen, vaan katselu tapahtuu Verkkokaupan kautta. Ostat siis videostriimauksen tietylle ajanjaksolle. Videon tallentaminen on vastoin verkkokaupan sääntöjä.

   5. Saanko esittää videoita muille?

    Videoiden katselu onnistuu vain kirjautumistunnuksilla. Tunnukset ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa jakaa edelleen. Jokaisen henkilön on ostettava katsomansa videot itse.

   6. Voinko lisätä verkkokauppaan omia videoita myyntiin?

    Kunta.tv tarjoaa kumppaniasiakkailleen mahdollisuuden myydä omia digitaalisia tuotteitaan verkkokaupassa. Lue lisää >>

   7. Tilausehdot

    Lue lisää Tilausehdoista.

   8. Henkilötietojen suojaus

    Kunta.tv käsittelee kaikkia henkilötietoja henkilötietosäädösten mukaisesti. 

    Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta Kuntaliitto-konsernin ulkopuolelle. Mikäli rekisteröity hankkii KL-kustannuksen tuottamien digitaalisten palveluiden kautta kolmansien osapuolien tuotteita (esim. videoiden katseluoikeuksia Kunta.tv:n verkkokaupassa), KL-Kustannus luovuttaa laskutukseen tarvittavat rekisteröidyn tiedot tuotteen myyjälle.

    Lue lisää henkilötietojen tietosuojaselosteesta.

   9. Kunta.tv ja KL-Kustannus

    Kunta.tv on osa KL-Kustannus Oy:tä, joka julkaisee muun muassa Kuntalehteä ja Kuntatekniikkaa sekä tuottaa Kuntamarkkinoita. KL-Kustannus on osa Kuntaliiton konsernia.