Katso tallenne >>

 

Ohjelma

 

klo 10:00 Julkinen, yksityinen vai millainen työllisyydenhoidon malli Suomeen? Kaupungeissa ja kunnissa on pitkälti jo luovuttu tilaaja‐tuottaja‐malleista, sillä ne eivät osoittautuneet toimiviksi! Ollaanko maakunnissa nyt viisaampia ja taitavampia? 
Studiossa keskustelemassa ovat neuvotteleva virkamies Piia Rekilä (työ‐ ja elinkeinoministeriö), johtava lakimies Tarja Krakau (Susanna Lehti ja kumppanit Oy), toiminnanjohtaja Mari Ahonen‐Walker (Valtakunnallinen työpajayhdistys) sekä tutkija Robert Arnkil (Arnkil Dialogues). Juontajana toimii Reijo Vuorento.

klo 11:00 Osaamisbotti

klo 11:10 Jälkiviisaat ‐ keskustelua alueellisten kokeilujen hyvistä käytännöistä ja siitä, mitä matkan varrella on opittu. Studiossa keskustelemassa ovat vt. kehittämispäällikkö Sanna Mäensivu (Lapin kokeilu), kehitysjohtaja Mika Itänen (Pirkanmaan kokeilu), palvelujohtaja Mika Helva (Varsinais‐Suomen kokeilu), työllisyyden hoidon päällikkö Juha Laine (Satakunnan kokeilu) sekä työllisyyspalvelujohtaja Pirjo Oksanen (Pohjois‐Savon kokeilu). Juontajana toimii Erja Lindberg.

Klo 11:45 Kokeilujen arvioinnista kertoo kokeilujen koordinaattori Mikko Kesä

klo 11:55 TyöllisyysTiistai vuonna 2019

 

 

Lue lisää > Kuntaliitto.fi

Kommentit (0):

Kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue lisää aiheesta