Kunteko 2020 -Webinaarit

 

Kuntekossa edistetään kuntatyön tuloksellisuutta ja työelämän laatua ja tuodaan esille kehittämistyötä eri puolilta Suomea. Tarjoamme kehittämisen tukea kaikenlaisille kunta-alan organisaatioille. Kuntekon maksuton sparraus, tehokkaat valmennukset ja teemakohtaiset työpajat sekä webinaarit tuovat kehittämistyölle vauhtia, sujuvuutta ja tuloksia. Kurkkaa www.kunteko.fi

 

KunTeko 2020  – kunta- ja maakunta-alan työelämän kehittämisohjelma on KT Kuntatyönantajien ja kunta-alan pääsopijajärjestöjen yhteinen ohjelma.

 

Perheystävälliset kuntatyöpaikat – webinaarisarja:

Työ- ja perhetilanteet vaihtelevat, mutta onnistuminen niiden yhteensovittamisessa hyödyttää merkittävästi kaikkia. Tuloksellisuus, luottamus, työhyvinvointi, työpaikan maine ja perheiden hyvinvointi paranevat. Kuntakentän muutosten keskellä se on myönteinen asia – siis paitsi rekrytointivaltti myös tuottavuustekijä.

Tule webinaariin ja kuule, millaisia malleja ja millaista tukea työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseen on tarjolla.

Lue lisää >

 

Katso myös: Itseohjautuvuusseminaari 10.5.2019 >

 

 


Paranna jaksamista ja tuottavuutta sujuvalla aivotyöllä 11.4.

 

 

Katso webinaaria klikkaamalla kuvaa >

Häiriöitä, keskeytyksiä, tietotulvaa ja epäselvyyksiä työssä? Etsitkö ratkaisuja työn sujuvoittamiseen? Haluatko vastauksia, miten työn sujuvuutta voidaan parantaa kognitiivisen ergonomian keinoin? Kaipaisiko työyhteisösi aivotyön sujuvuuteen erikoistuneita agentteja? Jospa kehittäisimme yhteistyössä hyviä käytäntöjä ja työtapoja aivotyöhön?

Kunteko järjestää yhteistyössä Työterveyslaitoksen tuotepäällikkö Teppo Valtosen ja asiantuntija Tiina Heusalan johdolla sujuvan aivotyön webinaarin ja toimialakohtaiset aivotyöagenttien valmennukset.


Hyvän elämän toimintamalli kunta-alalla,
3.4.2019

 

 

Katso tallenne >

 


Työ- ja perhetilanteet vaihtelevat, mutta onnistuminen niiden yhteensovittamisessa hyödyttää merkittävästi kaikkia. Hyvän elämän toimintamalli soveltuu kaiken kokoisille kuntaorganisaatioille ja niiden yksiköille, jotka haluavat edistää pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti työn ja muun elämän yhteensovittamista. KT Kuntatyönantajien Niilo Hakonen esittelee mallia.”

 

 


 

Perheystävälliset kuntatyöpaikat- työn ja muun elämän yhteensovittaminen, 27.3.2019 kello 9-10

Katso tallenne >
Työn ja muun elämän yhteensovittamisen edistäminen työuran eri vaiheissa ja Työterveyslaitoksen palvelut työpaikoille

Erikoistutkija Kaisa Törnroos ja ohjelmapäällikkö Salla Toppinen-Tanner

 

 


 

Aiempia lähetyksiä Kunta.tv:llä:

Hyveet työssä -webinaari 22.8.2018 >

Lupa tehdä toisin -webinaari 22.9.2017

Tuottavuus ja innostus ylös 14.3.2017

Tulevaisuuden työ julkisissa palveluissa 10.5.2016

 

 


 

Teknisiä ohjeita

 
  • Lähetys näkyy tietokoneella yleisimmillä selaimilla esim. Firefox
  • Selaimessasi tulee olla JavaScript -päällä ja Flash-lisäosa asennettuna.
  • Suosittelemme langallisen verkon käyttöä
  • Kokeile toista selainta, jos et saa lähetystä toimimaan laitteellasi.
  • Ongelmia lähetyksen seuraamisessa? Lähetystä voi seurata myös täältä >> (Tässä versiossa ei ole kommenttikenttää. Voit käyttää linkkiä, mikäli et saa varsinaista linkkiä toimimaan laitteellasi.)
  • Päivitä sivu näppäimellä F5 tai lataamalla sivu uudestaan, jos lähetys katkeaa tai jos lähetyksen seuraamisessa on ongelmia.
  • Mikäli katsotte lähetystä isommalla porukalla, suosittelemme kunnollista äänentoistoa (ulkoiset kaiuttimet)

 

  • Lähetyksen tuottaa Kunta.tv. Ongelmatilanteissa ota yhteys Kunta.tv:lle tekstiviestillä p. 050 301 3654. Lue kuitenkin yllä olevat ohjeet ensin.