Fiksu verkonrakentaja-webinaarisarja tammi-maaliskuussa

Tammikuussa käynnistyi  Liikenne ja viestintäviraston ja Kuntaliiton yhteistyössä tuottama neliosainen “Fiksu verkonrakentaja” -webinaarisarja yhteisrakentamisesta. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja lähetykset ja niistä tehdyt tallenteet julkaistaan tällä sivulla.


 

“Fiksu verkonrakentaja” -webinaari ma 25.3.
Teemana ovat yhteisrakentamista tukevat työkalut ja kustannustenjakomallit.

Katso tallenne >

 

Aiheesta studiossa keskustelemassa alan monipuolinen osaajakaarti: Kirmo Uusitalo/Keypro Oy, Petri Makkonen/liikenne- ja viestintävirasto Traficom, Juha Putkonen/MPY-Palvelut Oy, Marko Lahtinen/FiCom ry, Ville Karttunen/Caruna Oy, Janne Kerttula/Energiateollisuus ry ja Harri Grönroos/liikenne- ja viestintävirasto Traficom. Juontajana toimii Päivi Peltola-Ojala liikenne- ja viestintävirasto Traficomista.

 

 


Mikä on yhteisrakentamisprosessin kulku? Fiksu verkonrakentaja -webcast 11.3.

 

Katso tallenne >

 


 

Mitä yhteisrakentaminen tarkoittaa kunnille? 11.2.2019

Aiheesta keskustelemassa johtava konsultti Marika Kämppi Sitowise Oy:stä, kunnanvaltuutettu Satu Pirttilä Lopen kunnasta ja loppilaisen Järventaustan kyläkuitu-osuuskunnan puheenjohtaja Esko Leino.

Katso tallenne >


Mitä yhteisrakentaminen on? 28.1.2019

Aiheesta keskustelemassa Esko Koskela Pälkäneen valokuitu Oy:stä ja Mari Österberg Liikenne- ja viestintävirastosta. Juontajana Päivi Peltola-Ojala, Liikenne- ja viestintävirasto.

 

Katso tallenne  >