Viranomaistietojen tarkastus kilpailutuksissa helpottuu. Tarjouskilpailun toimittajien antamien tietojen oikeellisuus voidaan varmentaa nyt automaattisesti suoraan Cloudia-järjestelmästä.

 

Hansel Oy, KL-Kuntahankinnat Oy, Oikeusrekisterikeskus sekä Verohallituksen Harmaan talouden selvitysyksikkö ovat yhteisessä osittain EU-rahoitteisessa projektissa (eNest) kehittäneet sähköistä kilpailutusprosessia Cloudia Oy:n kanssa. Hankkeen yhtenä tuloksena on viranomaistietojen tarkistaminen suoraan sähköisen kilpailuttamisen järjestelmästä käyttäen tietolähteinä eri viranomaisrekistereitä. Digitaalinen ja automaattinen tarkastuspalvelu helpottaa niin ostajan kuin tarjoajan työtä sekä viranomaistietoja saadaan nykyistä tarkemmalla tasolla.

 

Järjestämme yhteistyössä Hanselin kanssa joulukuussa kaksi samansisältöistä koulutustilaisuutta viranomaistarkastuksista. Tilaisuudet välitetään myös videostreaming-yhteydellä. Tilaisuudet on tarkoitettu Hanselin ja KL-Kuntahankintojen asiakkaille, ja ne ovat osallistujille ilmaisia.

 

Lue lisää >>