Tervetuloa seuraamaan ideoita pulppuavan vuoden suurimman kunta-alan verkkofoorumin seminaareja ja tietoiskuja 15.-16.9.2021. Laajasta ja monipuolisesta ohjelmasta löytyy ajankohtaista tietoa kaikille toimialoille. Kuntaliiton seminaareja on 110. Niiden rinnalla ohjelmasta löytyy noin 150 kumppanin tietoiskuja, joissa kerrotaan kuntaorganisaatioiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä sekä tarjolla olevista tuotteista ja palveluista.

Ohjelmassa painotetaan ratkaisukeskeisyyttä. Kuntien tulevaisuutta ja tulevaisuuden palveluja käsitellään muun muassa ison luentosalin lavalla seminaareissa Tulevaisuuden kunta, Tulevaisuuden työllisyyspalvelut ja Tulevaisuuden matkailu, jossa painopiste on elinvoiman säilyttämisessä. Odotettu puoluejohtajien paneeli kokoontuu keskiviikkona puolen päivän aikaan. Luvassa on varmasti mielenkiintoisia puheenvuoroja kuntavaalien jälkeen. Kuntamarkkinat-studion lähetyksessä taustoitetaan eri aihepiirejä keskusteluilla sekä arvioidaan paneelien antia asiantuntijoiden kommenteilla.

Osallistuminen on ilmaista kaikille julkisen hallinnon, kuntien valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajille, mutta edellyttää rekisteröitymistä ennakkoon.

Ilmoittaudu tästä mukaan

Tervetuloa Kuntamarkkinoille!

Kommentit (0):

Kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *